artsenbezoeker, artsenbezoekers

Wat doet een artsenbezoeker eigenlijk?
In de functie van artsenbezoeker informeer je huisartsen, specialisten en apothekers over de farmaceutische producten van ?n van onze opdrachtgevers. Je geeft ze relevante informatie over bestaande en nieuwe geneesmiddelen. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je als artsenbezoeker tevens in zo'n gesprek gegevens en ervaringen vergaart over de werking van jouw geneesmiddel(len) in de praktijk. Dit om deze gegevens en ervaring te kunnen terugkoppelen naar de farmaceut waar jij voor werkt en zo te streven naar een eventuele optimalisering van jouw product(en).

Startende artsenbezoeker(s)
In de praktijk betekent dit dat je als startende artsenbezoeker(s) een gedegen, vaak interne opleiding krijgt om je de nodige medische en farmaceutische productkennis eigen te maken. Daarna kunt je als artsenbezoeker rekenen op een krachtige ondersteuning bij je werkzaamheden, in de vorm van uitstekende begeleiding en modern, hoogwaardig documentatie- en informatiemateriaal.

Productgroepen
Deze kunnen eigenlijk van alles zijn. Bijna alle producten die de farmaceutische industrie ontwikkeld zullen worden verkocht, dit kan vari?en van algemene producten to zeer specifieke producten en het is o.a. de taak van een artsenbezoeker om de verkoop van deze producten te promoten in het aan zijn of haar toegewezen rayon.

Functie-eisen om artsenbezoeker te worden
- een opleiding op HBO of academisch niveau
- het liefst met een medische of paramedische achtergrond
- goede contactuele vaardigheden
- gevoel voor commercie

Arbeidsvoorwaarden

Deze verschillen per opdrachtgever maar zijn bij alle farmaceuten goed

Wat in ieder geval vaststaat is:
- een auto van de zaak
- een gedegen opleiding
- prima ondersteuning


De functies die hieronder vermeld staan, zijn geschikt voor starters.
Dit is een slechts een selectie van het totale aanbod vacatures.
Voor een overzicht van alle vacatures klik hier!